Kategorier
Aktuelt

FotoCare blir autorisert Canon-verksted

Det nyetablerte FotoCare har gleden av å informere om at vi har signert serviceavtale med Canon. FotoCare blir dermed eneste verksted i Norge for både Canon og Nikon.

Fotocare vil inntil videre konsentrere seg om de profesjonelle Canon-produktene, og vil gjennom samarbeidet med Serviceproffen også ta hånd om andre Canon-produkter. Verkstedet har de siste årene spesialisert seg på profesjonelt utstyr, og har opparbeidet seg et meget godt omdømme i fotografkretser. Derfor ble det naturlig for Canon å velge FotoCare som sin andre servicepartner i Norge. Daglig leder av virksomheten, Vegard Kvamme, er Interfotos mangeårige servicesjef:

«Vi har lenge hatt et ønske om å assistere fotografer uansett merke, og vi gleder oss over å komplettere servicetilbudet med Canon. Vi har et utmerket samarbeid med Nikon, og vi har stor og god kontaktflate mot fotografer og forhandlere. At Canon nå er på plass, betyr at vi kan foredle servicevirksomheten enda mer.»

Staben har nylig økt fra 4 til 6 serviceteknikere for å være dimensjonert for de nye oppdragene fra Canon-fotografene. Uke 48 skal alle gjennom et grundig kurs hos Canon, og raskt etter dette settes verkstedet opp med deler og verktøy. I kursuka har FotoCare redusert bemanning på Høvik.  Vi vil i forkant av dette være ajour med alle reparasjoner, men vi kan dessverre ikke ta hasteoppdrag denne uken. Så snart nye Canon-verktøy og -deler er på plass hos oss vil vi være klare til å ta imot reparasjoner.  Vi vil holde kundene våre løpende orientert om når man kan levere de første reparasjonene. FotoCare AS vil være i full drift fra 01.12.11.

Interfoto har drevet Nikon service i Norge siden 1990 og videreførte denne funksjonen etter  distribusjonsomleggingen i 2005. De siste årene har Interfotos verksted fokusert på service av profesjonelle produkter der Nikon til nå har stått for hoveddelen. I tillegg er FotoCare autorisert merkeverksted for Leica, Hasselblad, Broncolor, Visatec, Profoto, Pocket Wizard, Fujinon med flere. Interfoto har nå fisjonert ut verkstedet til eget selskap under navnet FotoCare. FotoCare vil inntil videre ha samme adresse som Interfoto. Det er planer om å utvide servicetilbudet på eksisterende produkter, og det nyetablerte selskapet er også i gang med å utvide med nye leverandører.

Vi gleder oss til å yte rask og god levering også på Canon-reparasjoner, og ser frem til et langt og godt samarbeid med Canon.

Canon