Kategorier
Aktuelt

Vi flytter

Fotocare flytter til Oslo. Nærmere bestemt Drammensveien 130, Bygg C-19.

Screen Shot 2013-05-22 at 2.04.13 PM

Vi flytter til nyoppussede lokaler på Skøyen som vil være tilpasset og spesielt tilrettelagt for produktene vi jobber med og justeringer disse produktene krever. Lokalene er nyoppusset i lyse og trivelige farger, verkstedet vil få eget mottak og en arbeidslinje som vil øke kapasiteten.

Velkommen til våre nye lokaler.

Viktig!
Vi flytter verkstedet 24.05.13 til 28.05.13. I denne perioden vil det være begrensede kontaktmuligheter – vi treffes best på epost verksted@fotocare.no i denne perioden. Vi vil utføre hovedflyttingen i helgen, og kommer til å bruke litt tid utover uken på å sette opp verkstedet. Vårt mål er å være fullt operative mot slutten av uke 22.

I en periode vil det være mulig og levere inn samt hente ferdige reparasjoner på begge adressene – alt etter avtale.