Sensorrens

Interfoto Verksted sensorrens
Vi utfører rens og oppgradering av alle typer DSLR-kameraer. Du kan levere inn både Canon, Nikon, Sony, Fuji, Leica og Hasselblad til oss.

Det er en fordel at batteriet er fulladet når kameraet leveres på service. Vi renser både speil, speilhus og kamera generelt, samt bildesensoren på ditt DSLR-kamera så godt det er teknisk mulig. Etter rens eksponerer vi og inspiserer sensoren slik at vi er sikre på at den er fri for overflatestøv. Eventuelle merknader blir ført på serviceordren.

2015-09-15-fotocare-rensekortHusk å benytte deg av vårt klippekort på sensorrens. Da får du hver femte rens gratis.

Her er det penger å spare. Pris per rens er kr.850,- for fullformat, mens andre formater koster kr. 700,-. Haster det, kommer et ekspressgebyr på kr. 500,- i tillegg.

Kameraet har en åpen konstruksjon. Når mekanikk og speil settes i bevegelse, objektiv skiftes ut eller når det benyttes zoom under opptak, er det fare for at støvpartikler på nytt vil kunne legge seg på sensoren. For å forhindre dette, anbefaler vi at du holder speilhus, objektiver, deksler og fotobagger så rene som mulig. Støvesug jevnlig fotobaggen, bruk børste, microfiberklut og blåsebelg på optikk og deksler, for å fjerne overflatestøv før det fester seg for godt.
Rensekort må følge med innlevering.